Varstvoosebnihpodatkov

Kdo smo

Naslovi naših spletnih strani so: https://www.valeja-gostovanje.eu | https://www.valeja-gostovanje.com | https://www.valeja.com | https://www.valeja.si | https://www.valeja.net in uporabniško področje gostovanja spletnih strani https://uporabniki.valeja-gostovanje.eu in v nadaljevanju (naša spletna mesta, na naših spletnih mestih, na svojih spletnih mestih, naših spletnih mest,ipd).

Kot upravljalci zgoraj omenjenih spletnih strani smo zavezani k varstvu podatkov uporabnikov v skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov (Uredba (EU) 2016/679, t.i. “GDPR”) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Ta dokument ne krije spletnih strani katere gostimo za naše stranke kot del ponudbe gostovanja in izdelave spletnih strani na https://www.valeja-gostovanje.eu in https://www.valeja-gostovanje.com. Za te strani so lastniki teh strani dolžni zagotoviti svoj dokument o varstvu osebnih podatkov oziroma politiko zasebnosti.

Valeja računalniške storitve David Imerović s.p. je registrirano podjetje v Sloveniji naš naslov je: Cesta Jožeta Krajca 4, 1381, Rakek, Slovenija

 

Ko obiskovalci objavijo komentar na naših spletnih mestih zberemo podatke prikazane v obrazcu za komentiranje, IP naslov obiskovalca ter identifikaciski ključ brskalnika uporabnika (browser user agent string) za pomoč pri prepoznavanju spam-a.

Z objavo komentarja, oddaje naročila ali uporabo kontaktnega obrazca nam prostovoljno posredujete sledeče osebne podatke, ki jih hranimo in obdelujemo:

  • ime in priimek
  • naslov
  • telefonska številka
  • naslov elektronske pošte 
Anonimna povezava je ustvarjena iz vašega e-naslova (imenovana hash), ki je lahko za namene prepoznave uporabnika posredovana storitvi Gravatar za prikaz vašega avatarja na naših straneh. Politika zasebnosti storitve Gravatar je objavljena na povezavi https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.
S prostovoljnim posredovanjem svojih osebnih podatkov se smatra, da se zavedate pogojev iz te politike zasebnosti in jih v celoti sprejemate.

V primeru objave slik na naših spletnih mestih, se morate izogibati objave slik z vdelanimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci bi lahko prenesli sliko ter pridobili lokacijske podatke.

Z uporabo kontaktne ga obrazca nam prostovoljno posreduje naslednje informacije:

  • ime in priimek
  • naslov
  • telefonska številka
  • naslov elektronske pošte

Ponudnik Valeja računalniške storitve David Imerović s.p. na svojih spletnih mestih uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki). Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov. Ponudnik s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše in uporabniku bolj prijazno in prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.

Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre. Dovoljenja za namestitev piškotkov lahko uporabnik kadarkoli nastavi tudi v svojem spletnem brskalniku, ki ga uporablja za dostop do naših spletnih mest.

Ponudnik Valeja računalniške storitve David Imerović s.p. naših spletnih mestih uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča nekaterim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih).

Podatki o posameznih piškotkih, o upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in o trajanju piškotkov so navedeni v spodnji tabeli: Vaše nastavitve glede piškotkov na naši spletni strani lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo Ponastavi preference za piškotke. ->

Uporabnik lahko dovoljenja za namestitev piškotkov nastavi in kadarkoli spremeni, prilagodi ali prekliče tudi v brskalniku, s katerim dostopa do spletnega mesta.

V primeru če zavrnete piškotke, bomo na vašo napravo namestili piškotek z namenom, da si to odločitev zapomnimo.

Če pustite komentar na naših straneh se lahko shrani vaše ime, e-naslov in spletno mesto v piškotkih. To je za to, da v primeru, ko bi želeli ponovno oddati komentar vam ne bi bilo potrebno še enkrat vnesti vaših podatkov. Trajanje teh piškotkov je eno leto.

Če imate uporabniški račun in se prijavite v naše stran, bomo nastavili začasen piškotek, da določimo, če vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in je odstranjen ko zaprete vaš brskalnik.

Ko se prijavite v naše spletne strani se bo nastavilo še nekaj drugih piškotkov, ki bodo shranili vaše prijavne informacije in podatke o nastavitvah vašega monitorja. Prijavni piškotki trajajo dva dni in piškotki nastavitev monitorja trajajo eno leto. Če ste ob prijavi izbrali “Pomni me”, bo vaša prijava vstrajala 2 tedna, če se odjavite iz vašega računa bodo prijavni piškotki odstranjeni.

V primeru , ko urejate ali objavlate prispevke bo sharnjen dodatni piškotek v vaš brskalnik. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in samo ponazarja ID prispevka, ki ste ga pravkar urejali ali ustvarili. Poteče v 1 dnevu.

Prispevki na teh straneh lahko vsebujejo vdelano vsebino (npr. video, slike, prispevke, itd.). Vdelana vsebina iz drugih strani se obnaša natanko tako kot če bi obiskali stran te vsebine.

Te strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke in vdelajo dodatne sledilne piškotke tretjih oseb in opazujejo uporabo te vdelane vsebine vključno s sledenjem vaše interakcije z vdelano vsebino tretjih oseb. Če imate ustvarjen račun in ste prijavljeni v to stran.

V pripravi

Podatki kupca v nobenem primeru ne bodo predani 3 osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo, e-poštni naslov in telefonsko številko, podatki pa bodo uporabljeni izključno za zagotovitev zanesljivejše dostave.

Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Uporabnik ima vedno na voljo možnost urejanja ali brisanja svojih osebnih podatkov uporabniškega računa.

V primeru ko objavite komentar se le ta in njegovi meta podatki ohranijo za vedno.To je za to, da lahko prepoznamo in odobrimo vsak komentar, ki sledi tem in da ga ne ohranjamo v statusu moderiranja.

Za uporabnike, ki se registrirajo na naših spletnih mestih prav tako hranimo osebne informacije, ki so jih vnesli med registracijo v svoj uporabniški račun. Vsi uporabniki lahko kadarkoli vidijo, urejajo ali brišejo svoje osebne informacije (spremeniti ne morejo edino uporabniškega imena). Administrator spletne strani lahko prav tako ureja te informacije.

Osebne podatke, vezane na informiranje o izvedbi določenega programa, hranimo do konca izvedbe posamezne kampanje. Ostale podatke, ki so vezani na prejemanje obvestil in drugih gradiv pa do preklica oz. do takrat, dokler se izvaja dejavnost, za namen katere so bili podatki pridobljeni.

Če imate ustvarjen uporabniški račun pri nas ali ste objavljali komentarje, lahko zahtevate, da vam izvozimo datoteko vaših osebnih podatkov, ki jih imamo o vas shranjene in tudi vse podatke, ki ste nam jih vi posredovali. Lahko tudi zahtevate izbris vseh vaših osebnih podatkov, ki jih imamo shranjene o vas. To ne vključuje podatkov, ki smo jih po zakonu dolžni obdržati zaradi administrativnih, pravnih ali varnostnih razlogov.

V skladu z in v okvirjih člena 17 Uredbe GDPR imate pravico zahtevati izbris vseh Vaših osebnih podatkov, ki jih obdelujem o Vas. Zahtevo za izbris posredujte na enega od naslednjih naslovov info@valeja.net | podpora@valeja.net | info@valeja-gostovanje.eu in v zakonsko opredeljenem roku bomo vaše osebne podatke trajno izbrisali.

Komentarji obiskovalcev se lahko preverjajo preko avtomatskih storitev za detekcijo spam-a.

Verjetno je, da bodo vse spremembe manjše vendar Valeja račuanlniške storitve David Imerović s.p. lahko od časa do časa spremeni določena doloćila politike zasebnosti. Valeja s.p. spodbuja svoje uporabnike in obiskovalce, da si večkrat preberejo to stran in preverijo ali je prišlo do kakšnih sprememb pri politiki zasebnosti ali ne. V primeru spremembe bomo v seznamu sprememb spodaj in v nekaterih primerih z obvestilom na naših spletnih straneh, uporabniške nadzorne plošče ali po elektronski pošti obvestili naše stranke.

Trenutno še ni sprememb.

Hvala za pozornost.